Dobo on Suomessa kehitetty liikuntamuoto, joka kehittää sekä koiran että ohjaajan kehonhallintaa, tasapainoa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Lisäksi laji kehittää myös koiran ja ohjaajan välistä suhdetta.

Koulutuksia järjestetään Kana-areenan tokohallissa Länkipohjassa sekä TamSK Koiraurheilukeskuksessa Tampereella ja kouluttajana toimii dobo-koulutusohjaaja Jenni Kaipainen Koirapalvelu Origosta.

Dobo-tutustumispäivään ja dobo-koulutuksiin ovat tervetulleita kaikenkokoiset ja -rotuiset yli 6 kk ikäiset koirat. Konsultoi kuitenkin eläinlääkäriä ennen harjoittelun aloittamista, mikäli koirallasi on ollut jokin vamma tai sillä on jokin rakenteellinen ongelma.

Tilauksesta pidän koulutuspäiviä myös muualla Pirkanmaalla.


TULEVAT KURSSIT


Länkipohja

Paikka: Kana-Areena, Länkipohjantie 8, 35400 Längelmäki
Aika:  torstaisin 4.-25.11.2021 klo 19-20 (neljä kertaa)
Hinta:  69 €

Tampere

Paikka: TamSK Koiraurheilukeskus, Luhtaantie 58, 33560 Tampere
Aika: Seuraava kurssi suunnitteilla keväälle 2022
Hinta: 79 €

Ryhmiin mahtuu kuusi koirakkoa/ryhmä. 

Kurssin voi maksaa myös Smartumilla tai Edenredillä.

Dobo-harjoituksia tehdään pääasiassa varta vasten lajiin suunnitelluilla dobo-palloilla sekä tasapainotyynyillä. Kurssille et tarvitse omia välineitä. Mikäli dobo-kärpänen puraisee ja haluat hankkia myös omia välineitä, voit tilata niitä Koirapalvelu Origon kautta.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: info@koirapalveluorigo.fi, 045 6100 184/Jenni Kaipainen

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä myös koirasi rotu ja säkäkorkeus, jotta pystymme takaamaan kaikille sopivankokoiset harjoitteluvälineet.