YRITYKSESTÄ JA YRITTÄJÄSTÄ

                      

 

Olen Jenni Kaipainen, Koirapalvelu Origon yrittäjä.                                                                                                              

Olen valmistunut urheilukoirahierojaksi ja koiran ravitsemusneuvojaksi Suomen Eläinterveydenhuolto-opistosta. Parhaillaan opiskelen trimmaajan ammattitutkintoa Koulutuskeskus Salpauksessa. Olen myös suorittanut dobo-koulutusohjaajakurssin Koirakoulu Kompassissa sekä Emmi Pet -suuhygieniakoulutuksen Mustin Kerhossa.

Ensimmäisen koirani sain pitkällisen odottelun jälkeen vuonna 1990 ja tämän jälkeen koirat ja koiraharrastukset veivät minut mennessään. Vuosien saatossa minulla on ollut myös monenlaisia jyrsijöitä ja kani. Tällä hetkellä perheeseeni kuuluu minun ja mieheni lisäksi lunnikoirat Trude ja Grete, espanjanvesikoira Fouga sekä neljä devon rex –kissaa. 

Koirieni kanssa olen harrastanut agilityä 90-luvun alkupuolelta asti, mutta vuosien varrella on tullut harrastettua ja kokeiltua myös monia muita lajeja, mm. tokoa, rallytokoa ja jäljestystä. 

Agilityharrastuksen myötä heräsi kiinnostus perehtyä koirien lihashuoltoon ja kouluttautua urheilukoirahierojaksi sekä dobo-koulutusohjaajaksi. Koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu monista eri asioista ja lihashuollon lisäksi halusin laajentaa ammattiosaamistani myös muihin hyvinvoinnin osa-alueisiin eli ravitsemukseen, turkinhoitoon ja suuhygieniaan.

Koirapalvelu Origon tarkoituksena on tarjota hyvinvointipalveluita kaikenlaisille koirille urheilevista koirista kotikoiriin. Koirien hyvinvointipalveluiden lisäksi Origossa toimii pieni myymälä, josta löydät mm. ravintolisiä, laadukkaita treenivaatteita, -leluja ja –tarvikkeita, ruokia sekä lihapakasteita. Tuotevalikoimaa pyritään kehittämään jatkuvasti ja suosimme valikoimissamme kotimaisia laadukkaita tuotteita.

 

Koirapalvelu Origo
Urheilukoirahieroja
Koiran ravitsemusneuvoja
Dobo-koulutusohjaaja
Sertifioitu Emmi-Pet -hammashoitaja
Trimmaaja
Jenni Kaipainen


p. 045 6100 184

Koulutie 44, 35300 Orivesi
info(at)koirapalveluorigo.fi

 

 

 

Go to top