YRITYKSESTÄ JA YRITTÄJÄSTÄ

                      

 

Olen Jenni Kaipainen, Koirapalvelu Origon yrittäjä.                                                                                                              

Olen valmistunut urheilukoirahierojaksi ja koiran ravitsemusneuvojaksi Suomen Eläinterveydenhuolto-opistosta.

Ensimmäisen koirani sain pitkällisen odottelun jälkeen vuonna 1990 ja tämän jälkeen koirat ja koiraharrastukset veivät minut mennessään. Vuosien saatossa minulla on ollut myös monenlaisia jyrsijöitä ja kani. Tällä hetkellä perheeseeni kuuluu minun ja avomieheni lisäksi lunnikoira Trude sekä neljä devon rex –kissaa. Odotamme myös kovasti laumaamme täydennystä uuden koiranpennun muodossa.

Koirieni kanssa olen harrastanut agilityä 90-luvun alkupuolelta asti, mutta vuosien varrella on tullut harrastettua ja kokeiltua myös monia muita lajeja, mm. tokoa ja jäljestystä. Ovatpa lunnikoirani myös välillä juosseet ahkerasti vieheen perässä radallakin. Lunnikoira on harrastuskaverina haastava ja omapäinen, joten treenaan koirieni kanssa enemminkin huvin vuoksi kuin tosissaan, vaikka yksi koiristani onkin päässyt agilityssa mini3-luokkaan saakka ja on samalla myös seitsenkertainen vuoden agilitylunnikoira.

Agilityharrastuksen kautta olen myös saanut kimmokkeen perehtyä koirien lihashuoltoon ja kouluttautua urheilukoirahierojaksi.

Koska koiran oikeanlainen ravitsemus on erittäin tärkeässä osassa koiran hyvinvointia ja omista koiristanikin kahdella on ollut erikoisruokavaliota vaativa sairaus, päätin jatkaa opiskeluja urheilukoirahierojakoulutuksen jälkeen koiran ravitsemusneuvojaksi. 

Koirapalvelu Origon tarkoituksena on tarjota hyvinvointipalveluita kaikenlaisille koirille urheilevista koirista kotikoiriin. Koirahieronnan ja koirien ravitsemusneuvonnan lisäksi Origosta on saatavilla myös koiran suuhygieniahoidot ja trimmaajan palvelut. Lisäksi myyymme mm. ravintolisiä, laadukkaita treenivaatteita ja –tarvikkeita, ruokia sekä lihapakasteita. Tuotevalikoimaa pyritään kehittämään jatkuvasti ja suosimme valikoimissamme kotimaisia laadukkaita tuotteita.

 

Koirapalvelu Origo
Urheilukoirahieroja ja koiran ravitsemusneuvoja Jenni Kaipainen
p. 045 6100 184

Koulutie 44, 35300 Orivesi
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

 

 

Go to top