Olen Jenni Kaipainen, Koirapalvelu Origon yrittäjä.

Olen valmistunut urheilukoirahierojaksi ja koiran ravitsemusneuvojaksi Suomen Eläinterveydenhuolto-opistosta sekä trimmaajaksi Koulutuskeskus Salpauksesta. Lisäksi olen myös suorittanut dobo-koulutusohjaajakurssin Koirakoulu Kompassissa sekä Emmi Pet -suuhygieniakoulutuksen Mustin Kerhossa. Parhaillaan opiskelen koiran fysiikkavalmentajaksi.
Päivitän myös ahkerasti osaamistani niin hieronnan, ravitsemuksen kuin turkinhoidonkin saralla ajankohtaisissa ammatillisissa koulutuksissa.

Ensimmäisen koirani sain pitkällisen odottelun jälkeen vuonna 1990 ja tämän jälkeen koirat ja koiraharrastukset veivät minut mennessään. Vuosien saatossa minulla on ollut myös monenlaisia jyrsijöitä ja kani. Tällä hetkellä perheeseeni kuuluu minun ja mieheni lisäksi lunnikoirat Trude ja Grete, espanjanvesikoirat Fouga ja Fokker sekä neljä devon rex –kissaa.

Koirieni kanssa olen harrastanut agilityä 90-luvun alkupuolelta asti, mutta vuosien varrella on tullut harrastettua ja kokeiltua myös monia muita lajeja, mm. tokoa, rallytokoa, koiratanssia ja jäljestystä. Oma päälajini on edelleen agility ja mieheni puolestaan harrastaa pelastuskoiratoimintaa.

Agility vaatii koiran fysiikalta erittäin paljon ja agilityharrastuksen myötä minulla heräsi kiinnostus perehtyä koirien lihashuoltoon ja kouluttautua urheilukoirahierojaksi sekä dobo-koulutusohjaajaksi. Koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu monista eri asioista ja lihashuollon lisäksi halusin laajentaa ammattiosaamistani myös muihin hyvinvoinnin osa-alueisiin eli ravitsemukseen, turkinhoitoon ja suuhygieniaan.

Koirapalvelu Origo tarjoaa hyvinvointipalveluita kaikenlaisille koirille urheilevista koirista kotikoiriin. Koirien hyvinvointipalveluiden lisäksi Origossa toimii pieni myymälä, josta löydät tarvikkeita harrastuksiin ja hyvinvointiin.

Valikoimissamme on mm. laajavalikoima treenileluja ja muita treenitarvikkeita, herkkuja ja ravintolisiä. Tuotevalikoimaa pyritään kehittämään jatkuvasti ja suosimme valikoimissamme kotimaisia laadukkaita tuotteita. Kierrän myös Origon myyntipisteen kanssa koiratapahtumissa noin kerran kuussa ja tuotteitamme voit tilata tietysti myös verkkokauppamme kautta.

KOULUTUKSENI

  • Urheilukoirahieroja, Suomen Eläinterveydenhuolto-opisto, 2014
  • Koiran ravitsemusneuvoja, Suomen Eläinterveydenhuolto-opisto, 2015
  • Dobo-koulutusohjaaja, Koirakoulu Kompassi, 2016
  • Emmi-Pet suuhygienia, Mustin Kerho, 2016
  • Trimmaajan ammattitutkinto, Koulutuskeskus Salpaus, 2017-2018
  • Eläintenhoidon erikoisammattitutkinnon osa: Koiran ja kissan ruokinta, Koulutuskeskus Salpaus, 2018-2019
  • Koiran fysiikkaohjaaja, Move Well, 2021-2022
  • Koiran fysiikkavalmentaja, Move Well, 2022-2023
Lisäksi olen kehittänyt ammattitaitoani lukuisilla lyhyemmillä kursseilla ja koulutuksilla.